TKD Škorpion

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba osnovan je 03.09 2014. godine upisom u registar udruga. Osnovna djelatnost udruge je razvoj taekwondo športa, organizacija natjecanja, a ciljevi su okupljanje djece i mladeži te drugih osoba koje se žele baviti taekwondo športom. Treneri u klubu su Aleks Cutukovic 1.dan, Berislav Kneževic 1.dan, Denis Grubic 2.dan. Treninzi se održavaju u mjesnom domu u Rušcici pon.srij. pet.od 18h. Vrlo je važno napomenuti da cemo uskoro djelovati i kao hapkido sekcija. Hapkido je vještina koja poducava bacanja, padove, poluge na zglobovima, udarci rukama i nogama, tocke na dijelovima tijela, uporaba oruda i oružja, npr. štap, danbong, katana, penzionerski štap, nož, te stvari koje se nalaze u neposrednoj blizini (vrecica, remen, pojas i dr.)
NOVOSTI:

07.02.2016.  U sportskoj dvorani u Vrbovcu Brdo bb RH, pod pokroviteljstvom Zagrebacke županije i zajednice sportskih udruga saveza Zagrebacke županije održan je medunarodni turnir M-2. Organizator natjecanja bio je TAEKWONDO RUGVICA. Na natjecanju je nastupilo oko 600 natjecatelja, a medu njima su nastupili i natjecatelji iz drugih europskih zemalja, natjecatelji iz Slovenije, BIH, Slovacke, Madarske, Srbije, Njemacke.
Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 5 natjecatelja. Pod vodstvom trenera Denisa Grubica nastupili su Leon Duspara, Marko Martic, Mihael Juric, Jurica Rašic i Borna Grubic. Medalje su osvojili Jurica Rašic srebrna medalja, Marko Martic, srebrna medalja i Leon Duspara broncana medalja.
24.10.2015. TAEKWONDO KLUB ŠKORPION G. VRBA - nastupio je na kupu u Novoj Gradiški sa 6 natjecatelja. Svi natjecatelji su osvojili medalje i to kako sljedi: Leon Duspara 2. mjesto borbe i kick, Lorena Ereš 2. mjesto kick, Jurica Rašic 2. mjesto borbe, Mihael Juric 2. mjesto borbe, Leo Dikanovic 2. mjesto birbe, Borna Grubic 1. mjesto borbe, ekipni plasman 3. mjesto pehar.

.


22.11.2015.
Clanovi Taekwondo kluba Škorpion Gornja Vrba u subotu 21.11.2015. godine nastupili su na memorijalnom medunarodnom turniru u taekwondo-u koji se održao u sportskoj dvorani Borovo naselje, Trg Dražena Petrovica bb Vukovar. Na natjecanju je sudjelovalo 350 natjecatelja iz RH i BIH. Organizator su bili Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata RH, koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara. Pokrovitelji su bili - Veleposlanstvo Republike Koreje, Vukovarsko-Srijemska županija, Grad Vukovar i Grad Otok, u sklopu obilježavanja DANA SJECANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991. - 2015.
Od naših clanova nastupili su u disciplini kickovi slijedeci natjecatelji: Leon Duspara, Mateja Duspara, Ema Dubinjak, Petar Dubinjak, Borna Grubic, Lovro Grubic, Lorena Ereš, Jurica Rašic, Mihael Juric, Sara Piškovic, Filip Stojanac, Matej Lemešic. Medalje su osvojili zlato Lorena Ereš, srebro Jurica Rašic, za ostale utješna nagrada klub je zauzeo 4. mjesto ekipno.
Natjecatelje je vodio trener Denis Grubic.
Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija