Poziv umirovljenicima na predaju zahtjeva za jednokratnu pomoć za Božić 2021. g

6.12.2021. 7:03:18

Pozivamo sve umirovljenike kojima je mirovina niža od 2.500,00 kn mjesečno da podnesu zahtjev radi dodjele jednokratne pomoći povodom Božića.

Prilikom usvajanja Proračuna za 2021. godinu Općinsko vijeće Općine Gornja Vrba osiguralo je sredstva za pomoć socijalno ugroženim obiteljima.

Stoga kao jednu od socijalno najugroženijih skupina obavještavamo umirovljenike s prebivalištem na području Općine Gornja Vrba, koji primaju mirovine u iznosu manjem od 2.500,00 kn, da mogu podnijeti prijavu radi mogućnosti dodjele jednokratne novčane potpore povodom Božića, u Općinu Gornja Vrba.

Uz umirovljenike koji imaju mirovinu do 2.500,00 kn, zahtjev za potporu mogu podnijeti i umirovljenici koji primaju do 3.500,00 kn mirovine, a žive u zajedničkom kućanstvu sa bračnim partnerom koji nema nikakva primanja, uz uvjet dostave potvrde Porezne uprave da taj član kućanstva nema ostvarena primanja u protekloj godini.

Za sve podnositelje zahtjeva molimo da svoje zahtjeve, odnosno dokaze o visini primanja (zadnja isplatnica mirovine) dostave isključivo putem elektroničke pošte na e-mail: opcina.gornja.vrba@sb.t-com.hr, ili da se u koverti sa naznačenim imenom i prezimenom podnositelja ubaci u poštanski sandučić Općine Gornja Vrba na adresi Braće Radić 1, Gornja Vrba.

Napominjemo da će se zbog trenutne situacije isplata božićnica izvršiti isključivo na bankovne račune podnositelja, a isplata u gotovini neće biti moguća. ZAHTJEVI SE MOGU PODNIJETI DO ZAKLJUČNO 15. PROSINCA 2021. g., na način kako je gore opisano.


Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija