Odvoz glomaznog otpada sa područja naselja Gornja Vrba

16.11.2021. 13:32:07

U petak 19. studenog 2021. godine sa područja naselja Gornja Vrba, tvrtka Jakob Becker d.o.o. će odvoziti glomazni otpad

Obzirom da se sukladno novom Zakonu o gospodarenju otpadom promijenio način odvoza glomaznog otpada od kućanstava te isti nije više dozvoljeno odlagati na javnoj površini, za odvoz otpada u navedenom terminu, kućanstva sa područja naselja Gornja Vrba, koja imaju potrebu odvoza glomaznog otpada i podmirene svoje obveze za odvoz otpada, trebaju to prijaviti na broj telefona 035/430-081 do 17.11. od 08-12 h ili na e-mail: info@jakob-becker.hr

Otpad je tom prilikom potrebno rastaviti na veće komade i skupiti na hrpu unutar okućnice, neposredno uz javnu površinu.

Otpad koji se ne odvozi: građevinski otpad, opasni otpad, otpadne gume, stari automobili, elektronski i električni otpad i tekstil.

Korisnici koji su u ovoj godini odložili glomazni otpad u Reciklažno dvorište i koji su pri tome evidentirani, nemaju pravo na uslugu odvoza glomaznog otpada na ovaj način tijekom ove godine.

Termin za odvoz glomaznog otpada iz Donje Vrbe će biti posebno određen.





Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija