Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području općine Gornja Vrba

25.3.2021. 13:48:14

Općinsko vijeće Općine Gornja Vrba je na 23. sjednici Općinskog vijeća, održanoj u veljači 2021. g., usvojilo Program mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području općine Gornja Vrba. Temeljem navedenog Programa raspisuje se javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Općine Gornja Vrba.

U proračunu Općine Gornja Vrba za 2021. g., osigurano je 100.000,00 kn za poticanje stambenog rješavanja na području Općine Gornja Vrba. Poticaj po obitelji iznosi 20.000,00 kn.

Javni poziv u kojemu su navedeni svi uvjeti za prijavu, kao i svi potrebni obrasci mogu se preuzeti u privitcima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Javni poziv vrijedi od dana objave na internet stranicama Općine Gornja Vrba, a traje do kraja godine, odnosno do iskorištenosti predviđenih sredstava.
















Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija