Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2020. g.

  • Naslovnica
  • Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2020. g.

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2020. g.

10.1.2020. 9:21:51

Na internet stranicama Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji objavljen je Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2020. godini sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima. Obzirom da je Općina Gornja Vrba također potpomognuto područje, stanovnici koji imaju prebivalište na području naše općine imaju mogućnost prijave na Javni poziv.

Prijave na Javni poziv traju od 01.01.2020. godine, a rok za prijave je 31.01.2020. g.

Svu potrebnu dokumentaciju i informacije može se preuzeti na internet stranici Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji ( http://www.udubpz.hr/novosti/javni_poziv_za_podnosenje_prijava_za_stambeno_zbrinjavanje_u_2020_godini/default.aspx )

ili na stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje ( https://sduosz.gov.hr/vijesti-8/javni-poziv-za-podnosenje-prijava-za-stambeno-zbrinjavanje-u-2020-godini-sukladno-zakonu-o-stambenom-zbrinjavanju-na-potpomognutim-podrucjima/1060 ).