NK Omladinac

Nogometni klub OMLADINAC GORNJA VRBA je nezavisna, samostalna, dobrovoljna, interesna, neprofitabilna i nestranacka udruga  nastala dobrovoljnim udruživanjem gradana radi zaštite, ostvarivanja i promicanja zajednickih športskih interesa i ciljeva na podrucju nogometa i razvijanja nogometnog športa i športske kulture uopce bez namjere stjecanja dobiti. Svojom programskom orijentacijom i ukupnim djelovanjem klub kod svojih clanova razvija i njeguje športsko ponašanje, pozitivne eticke i moralne vrline i opce prihvacene društvene vrijednosti. Klub je u skladu sa zakonskim propisima upisan u Registar udruga i u Registar športskih djelatnosti koje vodi nadležno državno tijelo, za što je dobio rješenje nadležnog tijela.


 OSNOVNI   PODATCI   O  NOGOMETNOM KLUBU

Nogometni klub Omladinac Gornja Vrba sportska je udruga izuzetno duge  povijesti, osnovan 1954 godine na inicijativu skupine ljubitelja nogometa, NK Omladinac dugi niz godina predstavlja središte razvoja sporta i sportske kulture u mjestu Gornja Vrba. Naravno , tijekom svih ovih godina bilo je uspona i padova u radu kluba koji se ipak uspio održati i nastaviti sa ostvarenjem svog temeljnog cilja – razvoj amaterskog sporta i rad sa mladima na širem podrucju Opcine Gornja Vrba.
NK Omladinac okuplja velik broj igraca koji se natjecu slijedecim kategorijama: pioniri, juniori, seniori i veterani.Organizacija kluba postavljena je kroz tri cjeline; skupština kluba, Upravni odbor, operativni dio (treneri i igraci).
Dana 01. kolovoza 2011. održana je izvanredna skupština kluba na kojoj je donesen novi statut kluba i izabrano novo vodstvo kluba. Upravni odbor je cjelina koja operativno vodi klub, sastoji se od 4 sektora i  ima 13 clanova, predsjednik je Mijo Stojanac, potpredsjednika su Petar Kliškovic i Ivan Vuleta, tajnik Mato Borevkovic, blagajnik Mato Cvitkovic . Operativni dio sastoji se od 2 trenera i cetiri kategorije igraca koji su neophodni  za normalno funkcioniranje kluba. Buduci da je rad kluba bio upitan organizacija kluba, uprava, treneri i igraci okupljeni su u vrlo kratkom vremenu  i nije bilo mogucnosti velikog izbora, tako da u slijedecem razdoblju do redovne skupštine moramo poraditi na kvalitetnijem organiziranju kluba.


REZULTATI  NK OMLADINAC U  SEZONI
2011/2012 god.

U  prvenstvu 2011/2012 god postignuti su slijedeci rezultati :

Pioniri :
Zauzeli 3. mjesto od 6 klubova sa 30 osvojenih bodova od 20 utakmica, ostvarili su 9 pobjeda, 3 neriješena i 8 izgubljenih utakmica.

Juniori :
Zauzeli 2. mjesto od 6 klubova sa 31 osvojenim bodom od 20 utakmica, ostvarili su 9 pobjeda, 4 neriješenih i 7 izgubljenih utakmica.

Seniori :
Zauzeli 2. mjesto od 14 klubova sa 57 osvojenih bodova od 26 utakmica, ostvarili su 16 pobjeda, 4 neriješene i 6 izgubljenih utakmica.


REZULTATI  NK OMLADINAC U  SEZONI
2012/2013 god.


U  prvenstvu 2011/2012 god postignuti su slijedeci rezultati :

Pioniri :
Zauzeli 11. mjesto od 12 klubova sa 7 osvojenih bodova od 22 utakmice, ostvarili su 2 pobjede, 1 neriješena i 19 izgubljenih utakmica.

Juniori :
Zauzeli 8. mjesto od 12 klubova sa 24 osvojena boda od 22 utakmice, ostvarili su 7 pobjeda, 4 neriješenih i 11 izgubljenih utakmica.

Seniori :
Zauzeli 1. mjesto od 14 klubova i plasirali se u 1. županijsku ligu


 


Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija