Odvoz glomaznog otpada sa područja naselja Gornja Vrba

  • Naslovnica
  • Odvoz glomaznog otpada sa područja naselja Gornja Vrba

Odvoz glomaznog otpada sa područja naselja Gornja Vrba

16.11.2021. 13:32:07

U petak 19. studenog 2021. godine sa područja naselja Gornja Vrba, tvrtka Jakob Becker d.o.o. će odvoziti glomazni otpad

Obzirom da se sukladno novom Zakonu o gospodarenju otpadom promijenio način odvoza glomaznog otpada od kućanstava te isti nije više dozvoljeno odlagati na javnoj površini, za odvoz otpada u navedenom terminu, kućanstva sa područja naselja Gornja Vrba, koja imaju potrebu odvoza glomaznog otpada i podmirene svoje obveze za odvoz otpada, trebaju to prijaviti na broj telefona 035/430-081 do 17.11. od 08-12 h ili na e-mail: info@jakob-becker.hr

Otpad je tom prilikom potrebno rastaviti na veće komade i skupiti na hrpu unutar okućnice, neposredno uz javnu površinu.

Otpad koji se ne odvozi: građevinski otpad, opasni otpad, otpadne gume, stari automobili, elektronski i električni otpad i tekstil.

Korisnici koji su u ovoj godini odložili glomazni otpad u Reciklažno dvorište i koji su pri tome evidentirani, nemaju pravo na uslugu odvoza glomaznog otpada na ovaj način tijekom ove godine.

Termin za odvoz glomaznog otpada iz Donje Vrbe će biti posebno određen.